SELİM KOLTUK: “TİYATRO BENİM HAYATIM”

“Anlamadım” adlı müzik klibi ile iyi bir çıkış yapan genç sanatçı Selim Koltuk, sanatın her alanında başarıyı hedef tutan bir tavır sergiliyor. Söz ve müziği kendisine ait olan ve tüm platformlarda ciddi bir dinleyiciye ulaşan “Anlamadım” şarkısı ile adı sıkça duyulan Selim Koltuk, aslında bir tiyatro aşığı. 2014 yılından bu yana tiyatro faaliyetleriyle ilgilenen başarılı yetenek, “Ben tiyatrocuyum” diyebilmenin haklı gururunu yaşıyor.

20.06.2021
610
SELİM KOLTUK: “TİYATRO BENİM HAYATIM”

8 yıldır tiyatro ile ilgilenen Selim Koltuk, “İyisiyle kötüsüyle ben tiyatrocuyum” diyor ve ekliyor:
“Şuana kadar Gelin Çocuklar, Son Günlük, Duvar gibi oyunların yanı sıra birçok projede oynadım.”

İlham Aldığı Tiyatrocular:
Koltuk, Gazeteci Talip Kocakoç ile yaptığı söyleşide hayatına ilham katan kişilere yönelik şu ifadeleri kullandı:

“İdolüm Ferhan Şensoy, Genco Erkal ve Yıldız Kenter gibi üstadlar. Ben de onların yolunu yol bildim ve kendileri her daim ilham vesile olmuşlardır. Bu isimler ve dahası bana heyecan ve gurır vermişlerdir.

Koltuk: “Müzik, Tiyatronun Yanı sıra bir referans benim için”

“Ben tiyatrocuyum ve müziği referans olarak yapıyorum. Müzikal alanda Selim Koltuk ismini duyurmak ve müzikseverleri tiyatro sahnesiyle buluşturmak istiyorum. Müzikal ve tiyatro birbirinden bağımsız değil. İleride müziğe tabi devam ederim ancak hedefim tiyatrodur.

“TİYATROYU ÇOK SEVİYORUM”
“Kötü bir tiyatrocu da olabilirim ama ben tiyatrocuyum. Ben o sahneyi, ışıkları, dekor kaldırmayı, spor lambaları ayarlamayı, sahneyi süpürmeyi… Tiyatronun her işini seviyorum. Bu benim hayatım.”

Aslen Malatyalı olan 23 yaşındaki başarılı tiyatrocu Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları 4. sınıf öğrencisi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.